Συμμετοχή

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον συμμετοχής στο Rebetiko Festival. Στη διοργάνωση υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας σε όλους τους παρακάτω τομείς:

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα

Για συμμετοχές σχετικά με το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα θα πρέπει να μας στείλετε πληροφορίες για την πορεία σας στο χώρο καθώς και κάποιο είδος δουλειάς σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας. Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 210 321 1188.

Ίχνος εδάφους εντός του Φεστιβάλ

Εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή για προώθηση – πώληση ή άλλη ενέργεια για την οποία είναι απαραίτητη η ενοικίαση χώρου εντός του Φεστιβάλ παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να φροντίσουμε να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για γενική ενημέρωση και για να συζητήσετε τη συμμετοχή σας.

Στο Rebetiko Festival μπορούν να συμμετέχουν: εμπορικά περίπτερα, προωθητικές ενέργειες, εδέσματα, γλυκά, είδη που έχουν σχέση με τη Ρεμπέτικη μουσική και κουλτούρα και πολλά άλλα!

Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε κάθε ιδέα και πρόταση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας. Μην ξεχάσετε να μας περιγράψετε τις ιδέες σας και να αφήσετε στοιχεία επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 321 1188.